Μενού
Καλάθι

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Εταιρία - Ιστορικό


Η εταιρία μας ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2000 και το Μάρτιο του 2018 άλλαξε νομική μορφή.

Η αποστολή μας είναι μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας να ενισχύουμε τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες στη βελτίωση της παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητάς τους.

Επενδύουμε σε 3 βασικούς άξονες (Προϊόντα, Υπηρεσίες, Λύσεις) μέσω συνεργασιών στο χώρο των ταμειακών μηχανών, της Λιανικής και της Τιμολόγησης.


Στόχος μας είναι να αναπτυσσόμαστε συνεχώς με αποφασιστικά βήματα, αξιοποιώντας την εμπειρία και εξελίσσοντας την τεχνογνωσία μας στην αγορά της τεχνολογίας, να προσφέρουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια λύσεις, οι οποίες προσθέτουν αξία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη των Πελατών και Συνεργατών μας.

Προωθούμε την ανοικτή, ειλικρινή και αμφίδρομη επικοινωνία με τους Συνεργάτες μας, με στόχο τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κοινού οφέλους.

Θεωρούμε καθήκον μας να εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας και να τηρούμε τις υποσχέσεις μας απέναντι στους Συνεργάτες μας με εντιμότητα και διαφάνεια.

Δραστηριοποιούμαστε στοχεύοντας στην επίτευξη ενός υψηλά ποιοτικού αποτελέσματος που ξεπερνά τις προσδοκίες μας και των Συνεργατών μας. Λειτουργούμε υπεύθυνα και δεσμευόμαστε έμπρακτα στις συμφωνημένες δράσεις, κατανοώντας ότι οι ενέργειές μας επηρεάζουν τους Συνεργάτες και την εταιρεία μας.

argitis group of companies p.c.
Αγίου Ανδρέου 158 & Τσαμαδού. 262 22 Πάτρα
ΑΦΜ: ‎‎800947408 - ΔΟΥ: Γ' Πατρών
Αρ.Γ.Ε.ΜΗ: ‎‎145526716000